27.07.15

Alustame siis

No nii, järjekordselt alustan Dukani dieediga. Miks järjekordselt? Kas eelmised korrad nurjusid, ei õnnestunudki alla võtta?

Rahu-rahu. Õnnestus küll. Peale esimest sünnitust võtsin kõvasti juurde. Kuid kuni last rinnaga toitsin ei pidanud dieeti. Just Dukani dieeti vaid üritasin enda magusaga piirata, rohkem liikuda ja kehalisi harjutusi teha. Paar kilo aitas alla saada küll, kuid see oli ka kõik. Poole aasta pärast, kui laps otsustas, et aitab emapiimast talle küll, võtsin end kätte ja alustasin dieediga. Jah, see pole mu esimene dieet ja on olnud nii mõndagi ebaõnnestumist. Kuid kuuldavalt, pidavat just Dukani dieet olema see säästvam.
Mõeldud-tehtud, kolasin mööda internetti ja otsisin infot dieedi kohta. Kahjuks oli eesti keelset materjali üsnagi vähe. Eks uurisin siis inglise keelseid ja vene keelseid lehekülgi ning sain rohkem infot. Aga lõpuks ostsin raamatu ning olles kindel, et see on järjekordne raha raiskami, lugesin ikkagi läbi.
Algul tundus kõik kole raske. Puuvilju ei tohi, magusat kah mitte. Kõvasti valkude sissesöömist ja vee joomist. Selle viimasega alati probleem.
Kuid jätkasin lugemist ja avastasin, et polegi nii hull. Järgnevates postitustes annan teada kuidas dieeti alustada kui raamatut käepärast pole. Hetkel aga MÕÕDUD tabel ja pannkoogi retseptike. Jah, see mida dieedi pidajad võivad endale lubada.

MÕÕDUD:
kahe nädala andmed

kaal: 83.2 kg => 80.0 kg
rinnaümbermõõt: 112 cm => 111.5 cm
talje: 90cm => 89 cm
reied: 60 cm
puusad: 104cm => 105cm (nelja tunnised jalutuskäigud annavad tunda, lihas kasvab)


=> => => => => => => => => => => => => => => => => => => => => => => => => =>

PANNKOOGID


- Piimatooted, mida kasutate retseptis ei tohiks ületada 1% rasvasisaldust. Mida vähem, seda parem!
- Rünnaku faasil on soovitatav kaerakliide kogust vähendada 1.5 spl-ni.


1 muna
2 spl kaerakliisid
2 spl kohupiima 0% rasvasisaldusega (mul oli 0.5%) u. 100g
4 spl piima 0% rasvasisaldusega (mul oli 0.05%)
soovi korral natuke soola või suhkruasendajat maitsestamiseks
0.5 tl küpsetuspulbrit

Kloppige muna suhkruasendajaga, lisage piim, kliid, kohupiima, küpsetuspulber ja kloppige uuesti läbi. Lusikaga tõstke eelnevalt kuumutatud pannile ja praadige vähese õliga (või pannil, mis ei vaja õli praadimiseks).
Täidiseks võib ülejäänud kohupiima (pakkis tavaliselt 180-200g kohupiima) piima või keefiriga lahjendada ja suhkruasendajaga magustada. Võib täidise ka soolasemaks muuta. Lisada maitserohelist, küüslauku või näiteks soolast kala jne.

LUBATUD FAASID: #‎rünnakufaas‬ ‪#‎üleminekuetap‬ ‪#‎kinnitamine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar