13.08.15

Boršš



retsepti autor: Veronika
2,5 vett
600 g liha
2 keskmist porgandit
1 keskmine sibul
3 väikest peeti (võib juba valmiskeedetud osta)
sool, pipar ja muud maitseained maitse järgi
1 tl äädikat

Soovi korral võib lisada ka kapsast u. 200-300 g

Liha pange potti koos maitseainetega ja laske keema. Eemaldage tekkinud tume vaht ja jätkake keetmist vaiksemal tulel. Panni peal passerige hakkitud sibul ja riivitud porgand 3 spl puljongiga. Lisage suppi. Sama tehke peediga, laske riivituna haududa 20 min pannil ja siis tõstke suppi. Lisage tl. äädikat ja maitseaineid kui tarvis. Laske keema ja tõstke pliidilt.
Happukorre asemel võib lisada omatehtud hapukoort või muud külma kastet.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar