11.08.15

Tomatikaste ehk oma tehtud ketšup


Milleks osta üks poest kui võib ise teha? Väga mõnus lihapallide ja/või shirataki nuudlitega.



№1
retsepti autor: Veronika
2 keskmist tomatit
maitseained
sool, pipar maitsejärgi
maitseroheline
2 küüslauguküünt
1 keskmine sibul
natuke suhkruasendajat

Asetage kõik blenderisse või köögikombaini ja purustage ühtlaseks seguks. Kui soovite seda pikemalt säilitada või kuumana tarbida, nõrutage natuke sõelal, et üleliigne vedelik ära kaoks ja laske potil kiiresit keema. Keetke mõni minut ja tõstke pliidilt.

№2
raamatu põhjal

1 sibul
6-8 tomatit või 300 g purustatud tomateid
sool, pipar

Mittenakkuval pannil kuumutage hakitud sibulat, lisage kooritud tomateid. Maitsestage soola ja pipraga.
Katke kaanega ja laske tasasel tulel 20 min haududa. Laske jahtuda ja segage. Maitsestage värske mündi, basiiliku ja estragoniga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar