17.08.15

omatehtud" Philadelphia" juust

"Philadelphia" pole ta kindlasti. Ei maitselt ega tekstuurilt. Kuid omapärane ja väärib proovimist. Kõigil omad maitsed.


1 l 0% piima
0.5 l 0% keefiri
1 muna
1 tl soola
noatera otsas sidrunihappet

Valage piima potti ja asetage keskmisele tulele keema. Kogu aeg segage. Lisage sool ja laske keema. Kohe kui piima keema läheb, lisage keefir ja jätkake segamist, kuni mass kohupiima sarnaseks muutub. Antud mass asetage marliriidele ja laske vadakul nõrguda (hiljem võib vadakut ka smuuti juures kasutada või nii sama juua.) umbes 15 min. Vahustage muna sidrunihappega ning lisage nüüd massile (tõstke kõik potti või kaussi) ning segage korralikult läbi nii, et tekiks ühtlane mass. Kogu lugu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar