Kogumik erinevatest šokolaadiglasuuridest ja -kreemidest, mida võib kasutada kookidele määrimiseks või tordi vahele panemiseks.
№1
Keeta pottis kuni kreem paksuks läheb. Tõstke pliidilt ja laske jahtuda.
№2
Kõik kokku segada ja ongi valmis.
№3
Segage kokku ja keetke pottis kuni kreem paksuks muutub.
№4
Lisage piimale zelatiin ja laske paisuda u. 15-30 min. Kuumutage piim pliidil kuni zelatiin ära sulab (ärge laske keema!). Lisage hulka kakkaod piimapulbrit ja suhkruasendajat, segage kõik korralikult läbi ja tõstke külmkappi tahenema. Kui kavatsete kattena kasutada, laske taheneda vähem aega u. 10-15 min.
№5
№1
300 ml piima
2 spl 0% piimapulbrit
3 spl kuni 11% kakkaod
1 spl tärklist
suhkruasendaja
Keeta pottis kuni kreem paksuks läheb. Tõstke pliidilt ja laske jahtuda.
№2
1 munakollane
1 spl 0% piimapulbrit
1 tl kakkaod
suhkruasendaja
soovi korral šokolaadi maitseessentsi
Kõik kokku segada ja ongi valmis.
№3
1 spl tärklist
1 tl kakkaod
1/2 piima
suhkruasendaja
Segage kokku ja keetke pottis kuni kreem paksuks muutub.
№4
2 spl kuni 11% kakkaod
2 spl 0% piimapulbrit
120 ml piima
suhkruasendaja
15g zelatiini
Lisage piimale zelatiin ja laske paisuda u. 15-30 min. Kuumutage piim pliidil kuni zelatiin ära sulab (ärge laske keema!). Lisage hulka kakkaod piimapulbrit ja suhkruasendajat, segage kõik korralikult läbi ja tõstke külmkappi tahenema. Kui kavatsete kattena kasutada, laske taheneda vähem aega u. 10-15 min.
№5
300 g kohupiimakreemi
3 spl 0% piimapulbrit
2 spl kuni 11% kakkaod
suhkruasendaja
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar