28.08.15

Šokolaadiglasuurid ja -kreemid

Kogumik erinevatest šokolaadiglasuuridest ja -kreemidest, mida võib kasutada kookidele määrimiseks või tordi vahele panemiseks.


№1
300 ml piima
2 spl 0% piimapulbrit
3 spl kuni 11% kakkaod
1 spl tärklist
suhkruasendaja

Keeta pottis kuni kreem paksuks läheb. Tõstke pliidilt ja laske jahtuda.

№2
1 munakollane
1 spl 0% piimapulbrit
1 tl kakkaod
suhkruasendaja
soovi korral šokolaadi maitseessentsi

Kõik kokku segada ja ongi valmis.

№3
1 spl tärklist
1 tl kakkaod
1/2 piima
suhkruasendaja

Segage kokku ja keetke pottis kuni kreem paksuks muutub.

№4
2 spl kuni 11% kakkaod
2 spl 0% piimapulbrit
120 ml piima
suhkruasendaja
15g zelatiini

Lisage piimale zelatiin ja laske paisuda u. 15-30 min. Kuumutage piim pliidil kuni zelatiin ära sulab (ärge laske keema!). Lisage hulka kakkaod piimapulbrit ja suhkruasendajat, segage kõik korralikult läbi ja tõstke külmkappi tahenema. Kui kavatsete kattena kasutada, laske taheneda vähem aega u. 10-15 min.

№5
300 g kohupiimakreemi
3 spl 0% piimapulbrit
2 spl kuni 11% kakkaod
suhkruasendaja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar