Antud suffleed on võimalik kas nii sama nautida, tordi peale panna või jäätisena süües.
Asetage zelatiin piima sisse ja laske paisuda. Kuumutage paisunud zelatiin pliidil ja lisage kohvi ning maitseained. Vahustage mõni minut jogurtit. Siis lisage peene nire haaval zelatiini-kohvi segu ja vahustage veel mõni minut (mida kauem, seda õhulisem). Valage segu jäätise vormidesse (mull olid selleks 2 jogurtitopsi ja alles jäänud jäätise pulgad) ning tõstke külmkappi 2-3 tunniks.
Retsepti autor: tatoshkina.com
20 g zelatiini
200 ml 0% piima
350 g 0% jogurtit
1 tl kohvi
kaneeli
suhkruasendajat maitse järgi
Asetage zelatiin piima sisse ja laske paisuda. Kuumutage paisunud zelatiin pliidil ja lisage kohvi ning maitseained. Vahustage mõni minut jogurtit. Siis lisage peene nire haaval zelatiini-kohvi segu ja vahustage veel mõni minut (mida kauem, seda õhulisem). Valage segu jäätise vormidesse (mull olid selleks 2 jogurtitopsi ja alles jäänud jäätise pulgad) ning tõstke külmkappi 2-3 tunniks.
Retsepti autor: tatoshkina.com
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar