05.08.15

Viinerid või vorstikesed


Antud retsepti leidsin youtubist kui otsisin retsepti viineri tegemiseks.
Ei midagi rasket, pool tundi ja juba valmis. Oma lapsele eelistan anda pigem selliseid kui neid, mis poest saab.


500g hakkliha (võib siis ühte konkreetset või segatuna näiteks kana ja kalkuni hakkliha jne)
maitsejärgi soola ja muid maitseaineid
toidukile (jah, tavaline, kõige odavam toidukile)

Segage hakkliha ja maitseained kokku. Pange lusikatäis (või rohkem, kui soovite paksemaid viinereid) toidukile peale ja veeretage viineri kuju sisse ning sõlmige otstelt sõlmed nagu pildidl.

Visake valmis keeratud viinerid keevasse vette (kile ei sula ära) ja keetke 15 min. Tõstke vorstikesed välja ja laske jahtuda. Võtke kile ümbert ära.

Vot sellised näevad nad välja kui pole kasutatud toiduvärvi jms.


VAATA VEEL:

Omatehtud vorst

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar