Kui nii sama kanast/kalkunist/kalast kõrini, miks mitte süüja seda taigna praetuna? Liha tuleb mahlane ning mõnus. Hea suupisteks pakkuda.
Nii siis, pakun 3 erinevat taigna retsepti. Ei midagi rasket.
№1
Jahvatage kliid jahuks, kloppige juurde muna, piim, maitseained. Lõigake liha sobivateks tükkideks u. 0.5 cm paksused lõigud, maitsestage. Vajadusel, vasardage. Kuumutage pann ja kastke liha taignasse ning tõstke pannile praadima. Pruunistage kahelt poolt. Sööge kuumalt või külmalt mõnusa kastme või salatiga.
ei sobi rünnakufaasil
№2
№3
NORMI KOGUS 1 INIMESELE: 1 spl maisitärklist = 1 päeva norm; 2 spl kaerakliisid ja 1 spl nisukliisid = 1 päeva norm
Nii siis, pakun 3 erinevat taigna retsepti. Ei midagi rasket.
№1
300-400 g kanaliha/kala või kalkunit
2 spl kaerakliisid
1 spl nisukliisid
1 muna (või kaks munakollast)
100 ml piima (või vähem)
1 tl õli praadimiseks
maitseained
Jahvatage kliid jahuks, kloppige juurde muna, piim, maitseained. Lõigake liha sobivateks tükkideks u. 0.5 cm paksused lõigud, maitsestage. Vajadusel, vasardage. Kuumutage pann ja kastke liha taignasse ning tõstke pannile praadima. Pruunistage kahelt poolt. Sööge kuumalt või külmalt mõnusa kastme või salatiga.
ei sobi rünnakufaasil
№2
300-400 g kanaliha/kala või kalkunit
2 muna
100 ml 0% piima
1 spl maisitärklist
№3
2 muna
50 ml piima
NORMI KOGUS 1 INIMESELE: 1 spl maisitärklist = 1 päeva norm; 2 spl kaerakliisid ja 1 spl nisukliisid = 1 päeva norm
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar