300-400 g kanaliha/kala või kalkunitLõigake prajad tükkid u. 0.5 cm paksud. Vajadusel, vasardage natuke. Lisage pipart, soola ja segage läbi. Laske lihal natuke seista.
2 spl kaerakliisid
2 spl nisukliisid
1 muna (või kaks munakollast)
1 tl õli praadimiseks
maitseained
kaste
1 spl sojakastet
2 spl tomatipastat (suhkruta)
100-200g maitsestamata 0% jogurtit või dukani hapukoort
2-3 kornisotti soovi korral
Segage kokku kliid ja muna. Kuumutage pann ja määrige natuke õliga (vajadusel). Kastke lihatükkid segu sisse ja asetage pannile. Praadige mõni minut mõlemalt poolt (kuni pruuni koorikuni). Nautige kastmega.
NORMI KOGUS 1 INIMESELE: 2 spl kaerakliisid ja 1-2 spl nisukliisid = 1 päeva norm
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar