Tiramisu variatsioone on nii võrd palju, et miks mitte proovida ka selline:)
Retsepti autor: Irina
Valmistame kreemi:
Eraldage munavalge munakollasest. Munakollane vahustada piima ja tärklisega ning pliidi peal pottis segada kuni paksuks muutub (segage tihedalt, muidu kõrbeb põhja). Lisage maitseained. Laske kreemil jahtuda. Jahtunud kreemi lisage kohupiimakreem ja vahustage. Eraldi vahustage munavalge ning lisage samuti kreemile.
Valmistame põhja:
Segage kokku piim ja jahuks jahvatatud kliid ning laske umbes 10 min seista. Lisage juurde vahustatud munad ja maitseained. Riivige peenel riivl porgand ning lisage segule.
Soojendage pliidil mittenakkuv pann ning valage selle peale kogu teie taigen. Ajage lusikaga võrdselt laiali ning praadige mõlemalt poolt umbes 3-4 min.
Jahutage põhi ja lõigake tükkideks nagu pildil:
Dessert nõusse lisage 1-2 spl kreemi ja katke põhja tükkidega. Jälle kreem ja biskviit jne. Mina immutan veel tavaliselt biskviidi kangemas kohvis, siis on dessert hulga mahlasem. Aga see on juba enda otsustada.
Viimaseks kihiks võiks jääda kreem. Kaunistage järgi jäänud puruga või oma valmistatud müsliga.
Lisade norm: 2 spl tärklise kasutamisel 2 päeva kogus. Kui kasutate izolaat proteiini on 1 päeva kogus ning võib rünnakust
Vaata ka teisi TIRAMISU RETSEPTE.
Retsepti autor: Irina
põhi:
2 muna
2 spl kaerakliisid
1 spl tärklist või izolaat proteiini
1/2 suuremat porgandit
4 spl 0% piima
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl jahvatatud ingverit
suhkruasendaja
kreem:
1 muna
180-200 kohupiimakreemi
250 ml 0% piima
1 spl tärklist või izolaat proteiini
suhkruasendaja
vanilje
Valmistame kreemi:
Eraldage munavalge munakollasest. Munakollane vahustada piima ja tärklisega ning pliidi peal pottis segada kuni paksuks muutub (segage tihedalt, muidu kõrbeb põhja). Lisage maitseained. Laske kreemil jahtuda. Jahtunud kreemi lisage kohupiimakreem ja vahustage. Eraldi vahustage munavalge ning lisage samuti kreemile.
Valmistame põhja:
Segage kokku piim ja jahuks jahvatatud kliid ning laske umbes 10 min seista. Lisage juurde vahustatud munad ja maitseained. Riivige peenel riivl porgand ning lisage segule.
Soojendage pliidil mittenakkuv pann ning valage selle peale kogu teie taigen. Ajage lusikaga võrdselt laiali ning praadige mõlemalt poolt umbes 3-4 min.
Jahutage põhi ja lõigake tükkideks nagu pildil:
Dessert nõusse lisage 1-2 spl kreemi ja katke põhja tükkidega. Jälle kreem ja biskviit jne. Mina immutan veel tavaliselt biskviidi kangemas kohvis, siis on dessert hulga mahlasem. Aga see on juba enda otsustada.
Viimaseks kihiks võiks jääda kreem. Kaunistage järgi jäänud puruga või oma valmistatud müsliga.
Lisade norm: 2 spl tärklise kasutamisel 2 päeva kogus. Kui kasutate izolaat proteiini on 1 päeva kogus ning võib rünnakust
Vaata ka teisi TIRAMISU RETSEPTE.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar