15.10.15

Linnuliha terin



300 g kanafileed
500 g kalkunifileed
20 g zelatiini
sool, pipar
1 paprika (soovi korral)
1-2 küüslauguküünt
maitseroheline

Zelatiin valage veega üle ja laske seista u. 30 min.
Lõigake liha suurtemateks tükkideks. Hakkige maitseroheline, paprika, küüslauk. Sulatage zelatiin potis ning segage juurde kõik ülejäänud koostisosad. Maitsestage ja valage segu leivaküpsetusvormi. Katke fooliumiga ning tõstke nõu sügavamasse ahjupanni, kuhu saab vett juurde valada.
Küpsetage 190-200 C juures 1.5 h. Kui aeg möödub, tõstke välja ja laske jahtuda. Tõstke külmkappi (foolium jätke peale), katke lõikelauaga ning peale pange midagi raskemat. Laske seista 12h.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar