01.08.15

Hakklihasuflee


Mõnus, õhuline ja mahlane. Valmib kiiresti ning ka ettevalmistusaeg ei võta kaua aega.
Retsepti autoriks on IRINA



500g fileed või valmis hakkliha (veise/kana/kalkuni/kala)
1 keskmine sibul
150 ml 0% piima
1 muna
maitse järgi soola, pipart ja muud sobivad maitseained.

Laske filee koos sibulaga läbi hakklihamasina või hakkige sibul võimalikult peeneks ja lisage valmisolevale hakklihale. Segage hulka piim ja maitseained. Eraldage munakollane munavalgest ja vahustage munavalge tugevaks vahuks. Munakollane lisage ülejäänud segule ja segage korralikult läbi ning alles siis lisage hulka vahustatud munakollane.

Tõstke hakklihasegu tulekindlasse anumasse (mul oli leiva silikonvorm) ja küpsetage 190 kraadi juures 40-55 min.
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar