08.09.15

Kabatšokki pasta soja kastmes ja praetud kana kabatšokki seemnetega



1 keskmine kabatšok
1-2 küüslauguküünt
2 tl oliiviõli
1 spl sojakastet (suhkruta)
1 tl seesamiseemneid

500g kanaliha või kalkuni

Riivige kabatšokki nagu puhastaksite kartulit.


Pehmed seemned tõstke kõrvale, neid kasutame hiljem kanaga praadimisel.

Valage pannile 1 tl oliiviõli ja praadige riivitud kabatšokki umbes 5 min segades aeg-ajalt.
Lisage sojakaste, peenestatud küüslauk ja seemned ning praadige veel 2-3 min.


Samal ajal, teisel pannil praadige kanaliha 2 cm tükkideks hakituna. Umbes 10 min. Hakkige pehmed kabatšokki seemned ja lisage kanale. Hautage natuke kaane all 3-5 min.

Soovi korral võite teha kõrvale mõne värske salati ja/või lisada ka kastme.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar