1 keskmine kabatšok
1-2 küüslauguküünt
2 tl oliiviõli
1 spl sojakastet (suhkruta)
1 tl seesamiseemneid
500g kanaliha või kalkuni
Riivige kabatšokki nagu puhastaksite kartulit.
Pehmed seemned tõstke kõrvale, neid kasutame hiljem kanaga praadimisel.
Valage pannile 1 tl oliiviõli ja praadige riivitud kabatšokki umbes 5 min segades aeg-ajalt.
Lisage sojakaste, peenestatud küüslauk ja seemned ning praadige veel 2-3 min.
Samal ajal, teisel pannil praadige kanaliha 2 cm tükkideks hakituna. Umbes 10 min. Hakkige pehmed kabatšokki seemned ja lisage kanale. Hautage natuke kaane all 3-5 min.
Soovi korral võite teha kõrvale mõne värske salati ja/või lisada ka kastme.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar