03.09.15

Müsli


Kindlasti on igaüks, dieedil olles, unistanud müslidest. Nad on ju tervislikud!!! Kuid kahjuks nende sisu on meile enamasti keelatud. Seega, tänud juba tuntud Irinale, võime nautida ka meie omatehtud müslisid. Ja maitselt pole nad üldsegi hullemad kui poe omad.



2 spl kaerakliisid
1 spl nisukliisid
2-3 spl 0% piima
suhkruasendaja
0,5 tl seesamiseemneid
1 tl (VP) või 2 tl. (VAP) linaseemneid
1 spl (VP) või 2 spl. (VAP) goji marju;
3 spl 0% piima- või koorepulbrit
soovi korral pähkli essentsi



Asetage kliid kausikesse ja valage peale piim. 1 spl kliisid = 1 spl piima. Segu ei tohi vedelaks jääda. Laske seista 10 min. Ärge unustage segada juurde ka essents ja suhkruasendaja.


Seni pruunistage kuival pannil piim- või koorepulbrit. Ärge liiga tihti segage, nii, et tekkiks tükid sisse. Kui tükid on liiga suured, purustage lusikaga.


Kuumutage ahi 170 kraadini ja küpsetuspulbril kuivatage nüüd kliisegu. Umbes 10 min, segage paar korda.
Lisage ülejäänud seemned ja pruunistage veel 5-10 min, olenevalt, kui krõmpsuvaks te nad kuivatada soovite.


Võtke välja ja laske jahtuda. Lisage goji marjad (nagu rosinad või puuviljatükid). Sobivad hästi nii tordikaunistustena kui ka näiteks jogurti/piima/keefiri või kohupiimaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar