Mitu erinevat retsepti maiustamiseks.
Kohupiima-šokolaadi trühvlid üleminekufaas, kinnitamine
Segage kõik kokku veeretage pallikesed. Soovi korral võib koorepulbris või kakkaos veeretada. Tõstke 1-2 tunniks külmkappi.
Päeva norm 1-le inimesele: kui tegemist on kuni 11% kakkaoga, 4 päevaks. Kui tegemist on kuni 2% kakkaoga, 1 päevaks.
Valge šokolaadi kommid rünnakufaas, üleminekufaas, kinnitamine
Lisage piimapulbrile tavalist piima 1 spl haaval. Võimalik, et läheb vaja vähem kui 3 spl. Segu peab jääma paks. Valmis segu valada silikoonvormidesse ja tõsta 30 min-s sügavkülma. Võtke välja just enne söömist, kuna sulab väga kähku.
*Meenutab natuke magusat jääkuubikut. Jahutab mõnusalt kuumal päeval ning hea šokolaadijoogile või kohvi sisse.
Päeva norm 1-le inimesele: 1 päevaks
Valged trühvlid rünnakufaas, üleminekufaas, kinnitamine
Lisage želatiin piima sisse ja laske paisuda.
Segage kohupiim, piimapulber, suhkruasendaja korralikult läbi. Võib ka blenderis, et ühtlasem oleks. Sulatage želatiin pliidi peal potis ja valage peene nirena kohupiimasegusse. Lisage 2 spl kaerakliisid. Segage veel kord läbi ja tõstke külmkappi, et segu natuke taheneks.
Võtke välja ja voolige pallikesed. Ülejäänud kliid (jahuks jahvatatuna) võib lisada kaunistusena. Tõstke tagasi külmkappi 1-2 tunniks.
Päeva norm 1-le inimesele: 2 päevaks
Šokolaadi-kohvi kommid üleminekufaas, kinnitamine
Lisage želatiin külma kohvi sisse ja laske paisuda. Sulatage pliidi peal potis paisunud želatiini. Segage kõik ülejäänud koostisosad. Soovitavalt blenderis. Lisage vähehaaval želatiin ning segage veel kord kõik läbi. Valage segu silikoonvormidesse ja tõstke jääkappi 1 tunniks. Hoidke kommid suletud konteineris.
Päeva norm 1-le inimesele: 2 päevaks
Kohupiima-šokolaadi trühvlid üleminekufaas, kinnitamine
170 g 0% kohupiima
3 spl 0% piimapulbrit/koorepulbrit
2 spl kuni 11% kakkaod
suhkruasendaja
meelepärane essents
Segage kõik kokku veeretage pallikesed. Soovi korral võib koorepulbris või kakkaos veeretada. Tõstke 1-2 tunniks külmkappi.
Päeva norm 1-le inimesele: kui tegemist on kuni 11% kakkaoga, 4 päevaks. Kui tegemist on kuni 2% kakkaoga, 1 päevaks.
Valge šokolaadi kommid rünnakufaas, üleminekufaas, kinnitamine
3 spl 0% piimapulbrit/koorepulbrit
3 spl 0% piima
suhkruasendaja
vanilje
Lisage piimapulbrile tavalist piima 1 spl haaval. Võimalik, et läheb vaja vähem kui 3 spl. Segu peab jääma paks. Valmis segu valada silikoonvormidesse ja tõsta 30 min-s sügavkülma. Võtke välja just enne söömist, kuna sulab väga kähku.
*Meenutab natuke magusat jääkuubikut. Jahutab mõnusalt kuumal päeval ning hea šokolaadijoogile või kohvi sisse.
Päeva norm 1-le inimesele: 1 päevaks
Valged trühvlid rünnakufaas, üleminekufaas, kinnitamine
6 spl 0% kohupiima
6 spl 0% piimapulbrit/koorepulbrit
3 spl 0% piima
2 tl zelatiini
4 spl kaerakliisid (võib ka ilma)
suhkruasendaja
Lisage želatiin piima sisse ja laske paisuda.
Segage kohupiim, piimapulber, suhkruasendaja korralikult läbi. Võib ka blenderis, et ühtlasem oleks. Sulatage želatiin pliidi peal potis ja valage peene nirena kohupiimasegusse. Lisage 2 spl kaerakliisid. Segage veel kord läbi ja tõstke külmkappi, et segu natuke taheneks.
Võtke välja ja voolige pallikesed. Ülejäänud kliid (jahuks jahvatatuna) võib lisada kaunistusena. Tõstke tagasi külmkappi 1-2 tunniks.
Päeva norm 1-le inimesele: 2 päevaks
Šokolaadi-kohvi kommid üleminekufaas, kinnitamine
60 ml keedetud kohvi
60 g kohupiimakreemi
6 spl 0% piimapulbrit (90 g)
2 tl kakkaod 11% (14 g)
0.5 g želatiini (2,5 g)
Lisage želatiin külma kohvi sisse ja laske paisuda. Sulatage pliidi peal potis paisunud želatiini. Segage kõik ülejäänud koostisosad. Soovitavalt blenderis. Lisage vähehaaval želatiin ning segage veel kord kõik läbi. Valage segu silikoonvormidesse ja tõstke jääkappi 1 tunniks. Hoidke kommid suletud konteineris.
Päeva norm 1-le inimesele: 2 päevaks
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar