06.10.15

Mocca biskviidirull


Retsepti autor: Irina

biskviit:

3 muna
2 spl kaerakliisid (jahuks jahvatatud)
3 spl 0% piimapulbrit/koorepulbrit (60 g)
1 spl maisitärklist
0,5 tl kaneeli
1 tl lahustuvat kohvi
1 tl küpsetuspulbrit
2,5 spl 0% kohupiimakreemi
rummi essents
suhkruasendaja

immutamiseks:

2,5 spl vett;
0,5 tl lahustuvat kohvi
suhkruasendaja

kreem:

400 g 0% kohupiima
2 tl lahustuvat kohvi
100-150 ml 0% piima
suhkruasendaja

pealemäärimiseks:

1 spl kreemi
100 ml 0% jogurtit
suhkruasendaja

Pruunistage pannil piimapulber. Pärast jahvatage kohviveskis ja segage kokku kõik kuivained. Eraldi lahustage kohvi 1 spl vees ja kloppige kokku munakollastega, lisage kohupiim. Munavalged vahustage eraldi tugevaks vahuks. Segage kuivained kohupiimaseguga, lisage maitseained. Ettevaatlikult lisage munavalged ja segage korralikult läbi. Valage taigen silikoonvaibale või küpsetusvormi (mul on 40x25 cm). 170 C juures 10 min.
Valmis biskviit katke köögirättiga ja rullige kokku ning tõstke jahtuma.

Valmistame kreemi. Segage kõik kokku ja vahustage.

Valmistage ette ka immutamiseks mõeldud vedelik ning pealemäärmiseks mõeldud kreem.

Rullige jahtunud biskviit lahti. Immutage ja määrige peale valmistatud kreem. Rullige kokku ning määrige peale kattekreemi. Tõstke külmkappi mõneks tunniks.


LISADE NORM: 2 spl kliisid, 1 spl tärklist (1 lisa) = päeva norm.

VAATA VEEL:

Mocca kook

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar