07.01.16

Kabatšokki püreesupp

Antud suppis võib kasutada ka näiteks baklažaani või suvikõrvitsat. Baklažaanil peab aga andma oma 10-15 min seista vees kuubikuteks lõigatuna.

Retsepti autor: tatoshka

600 g kabatšokki
1 suurem paprika
1 keskmine sibul
1-2 küüslauguküünt
maitserohelist
soola, pipart
1 spl balsamiäädikat
1 tl oliiviõli (praadimiseks)
500 ml vett

Peske ja kuivatage aedviljad, hakkige sibul ja küüslauk peeneks pudruks. Lõigake paprika ja kabatšokk väiksemateks kuubikuteks.
Kuumutage sügavam pann või pott ja lisage tl õli. Pruunistage sibul küüslauguga. See järel lisage paprika, natuke pruunistage ja kõige viimaseks kabatšokk. Laske kogu segul veel u. 5 min pruunistuda ja siis valage kõik üle veega. Laske haududa kaane all 20 min. Püreestage saumikseri või blenderiga. Kui antud aparaadid puuduvad, riivige eelnevalt kõik koostisosad peenel riivil ja hautage kaane all tasasel tulel, kuni segu püreetaoliseks muutub. Maitsestage.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar