12.01.16

Lihapallid juustukastmega



500 g hakkliha (kana/kalkuni/veise või kala)
1 keskmine sibul
1 muna
3 küüslauguküünt
200 ml 0% piima
50-100 g 0% juustu (või vähem)

Valmistamine
1. Hakkige sibul ja küüslauk. Segage munaga ning maitsestage soola ja pipraga.
2. Lisage hakkliha ja segage korralikult läbi.
3. Valmistage ette praeahjuvorm kuhu te hakklihapallid asetate (katke küpsetuspaberiga).
4. Vormige pisemad hakklihapallid (märgade kättega) ja asetage vormi.
5. Tõstke ahju küpsema 180 kraadi juures 10-15 min.
6. Tõstke vorm välja ja valage piimaga üle. Raputage peale riivitud juustu ja küpsetage veel 15-20 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar