Puuvilja puudus dieedil vahel rikub täitsa tuju ära. Kuid õnneks on olemas selline köögivili nagu kabatšokk/tsukiini, mida võib muuta näiteks ananassiks!
Seda võib ka konserveerida ja purkides hoida talveks.
Koorige kabatšokid puhtaks. Lõigake neid ringi kujulisteks 1-1.5 cm paksusega. Eemaldage keskosa.
Laske vesi keema. Lisage maitseained ja essents.
Kohe kui vesi keema läheb, asetage lõigatud kabatšoki viilud potti ja laske 3-5 minutit keevas vees olla.
Tõstke pott tulelt ja laske jahtuda toasoojuses, ärge võtke kabatšokke välja.
Jahtunud aedvili tõstke purki ja valage jahtunud marinaad peale. Purk kinni ja tõstke külmkappi 1 tunniks.
Võib nii sama süja või lisada tordi peale ja sisse. Või näiteks salati sisse.
Seda võib ka konserveerida ja purkides hoida talveks.
2 keskmist kabatšokki
1 l vett
suhkruasendaja
1 tl sidrunihappe
ananassi essents kui on
Koorige kabatšokid puhtaks. Lõigake neid ringi kujulisteks 1-1.5 cm paksusega. Eemaldage keskosa.
Laske vesi keema. Lisage maitseained ja essents.
Kohe kui vesi keema läheb, asetage lõigatud kabatšoki viilud potti ja laske 3-5 minutit keevas vees olla.
Tõstke pott tulelt ja laske jahtuda toasoojuses, ärge võtke kabatšokke välja.
Jahtunud aedvili tõstke purki ja valage jahtunud marinaad peale. Purk kinni ja tõstke külmkappi 1 tunniks.
Võib nii sama süja või lisada tordi peale ja sisse. Või näiteks salati sisse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar