Tere ilusat pühapäeva kõigile! Peale hamburgeri ära proovimist, otsustasin ka sama taigent kasutada pitsa põhjana. Ja kõlbas täitsa hästi!
Kui põhi valmis, määrige ketsupiga ja puistake peale ülejäänud koostisosad. Tõstke ahju u. 10 min. Kuni juust ilusti sulanud.
Kui kasutate oma tehtud juustu, arvestage sellega, et ta ei sula eriti. Kuid maitse on ikka mõnus.
NORMI KOGUS 1 INIMESELE: 1 spl maisitärklist = 1 päeva norm
Taigen
2 muna
2 spl kuhjaga kohupiimakreemi 0%
maitsejärgi soola
1 spl tärklist (rünnaku ajal ära jätta)
valmistamist vaadake siin
Täidis
oma maitse järgi:
vähesel rasval praetud hakkliha, sink/vorst 4%
marineeritud kurgid, tomat
4 oliivi
juust 7%
2 spl suhkruvaba tomatipastat või muu kastet
seened
Kui põhi valmis, määrige ketsupiga ja puistake peale ülejäänud koostisosad. Tõstke ahju u. 10 min. Kuni juust ilusti sulanud.
Kui kasutate oma tehtud juustu, arvestage sellega, et ta ei sula eriti. Kuid maitse on ikka mõnus.
NORMI KOGUS 1 INIMESELE: 1 spl maisitärklist = 1 päeva norm
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar